creating a new creativ platform

måndag 3 september 2007

count down

....nedräkningen kan börja. Jag tänker på filmprojektet som jag bedrivit i sommar (dock inte till den 100-iga procent jag hade önskat innan det drog igång men jag har iallafall snart genomfört det).
"Lådan" hänger som ett tungt ok över mina axlar.
Jag ska nog klara av att lösa det problemet också.
Om jag får lite tid.
Jag har gott om idéer och planer på att få det stort.. men tiden för det är inte med mig nu. Jag måste återlämna filmerna till dess rättmätige ägare och därefter jobba vidare på projektet. "lådan" måste gå vidare. Hur göra med detta?

Ett annat projekt som jag ägnat lite mer tid åt är rörprojektet (kaan det kanske ha att göra med att det är ett projekt som jag gjort inom INSTITUTIONENS RAMAR som gör att detta blivit mer välgjort ????)
jag är ledsen för det. verkligen.

4 kommentarer:

konstbyrån sa...

jag går ut först och namger vår generation för generation demens.

för med så många nya projekt, nya kontakter, stess, viljor, önskningar, möjligheter och all övrig input (T EX film) så fräter som små fina synapserna i hjärnan sönder. jag är fullständigt seriös med det uttalandet.
för att inte tala om vad ytligheten i de flesta kontakter gör med oss. iiiiisch! en ytlighet som fram manas pga allt förmånga kontakter och allt för lite avsatt tid.

är en del av detta. vill inte. söker vidare.
vill bara öppna den där Dörren och kliva in. på riktigt. utan rädsla. med tillit. jag formger nyckeln dörren har jag redan gjort.

Kristoffer sa...

Jag hade en gång en idé om att jag tillhörde den triviala generationen. På ungefär samma grunder. Att det bara blir småskrap av allt.

Eli, tänk inte på lådan. Jag håller på och bygger ett skåp. Ett danskt filmskåp. Om jag driver vidare idén om "Klubben" kan det skåpet bli "Lådan". Du får förstås bidra med en låda om du vill, men det är VERKLIGEN inget du behöver ha som ok.

elisabeth sa...

Kristoffer! Okej, ok var kanske att ta i . men om jag istället uttrycker mig såhär : Jag ville verkligen göra en låda till dom där filmerna. Jag blev så taggad av bara tanken på det i början av sommaren att .... ja ja så blev det ingen låda .. än och skitsamma. Du får vänta och se . Har du förresten redan varit och sett "direktören för det hele" ?

Victoria! Så fort din nyckel är klar så får du bara lita på maglänslan och gå in genom dörren. Lova mig det ! Jag skapar hellre få men djupgående kontakter än måmga och ytliga. Det där har liksom förändrats genom åren och nuförtiden är det viktigt för mig att ett MÖTE verkligen äger rum och att båda /alla (inkl. mig själv) får ut något av det. Men även korta okända möten kan ge något verkligt. Det oväntade är en kittlande nerv i livet. energi !

Kristoffer sa...

Jag väntar och ser.

Direktörn! YES! Jag bjöd mina vänner att se den när jag fyllde år. Den var RIKTIGT bra. Såklart.