creating a new creativ platform

onsdag 30 januari 2008

..det kostar på .

idag...var en väldigt bra dag. Jag var trött, det var jag verkligen, trött men glad. Igår var också en bra dag, men den var späckad av bra komplicerade saker som hör livet till men som man önskade man slapp ta i.
Men ändå är det sånt som gör livet värt att leva.

Det är ju det här med RESAN också
Alla säger till mig att själva transporten är den ENKLA biten
men jag oroar ihjäl mig, vill helst INTE resa ensam
Varför såg jag inte till att få någon med mig?
Så dumt..
och att jag inte skulle längta till barnen, Hur kunde jag vara så dum och tro nåt sånt?
Fan - jag måste göra det för jag vill göra det men... fan asså det kostar på.


Annars - sitter jag här med en kopp the och längtar efter både det ena och det andra och vem gör inte det?

Jag gjorde äntligen färdigt min screenram idag vilket innebär att jag kan börja trycka imorgon . Det kommer jag emellertid inte göra för morgondagen är full av annat, men kanske fredag. På fredag är det öppet hus. Då kan det vara bra om vi är där och jobbar.... Screenramen är till för att trycka keramiska färger på lera - och jag tycker det skall bli riktigt spännande, bara jag kommer igång. Vi håller på med en kurs om screentryck och fat. Definiera ett fat?
Är det formen ? användningsområdet? storleken? etc. etc.
Spännande att leka med begrepp tycker jag. Självklart vill jag göra "icke-fat" . Ta bort funktionen eller på andra sätt vrida på begreppet och inte bara göra det vanliga, det som man kanske annars tänker på som fat.
eller hur.

3 kommentarer:

Kristoffer sa...

Det verkar helt grymt med screentryck. Du kan väl visa lite resultat sen? Jag borde också gå en kurs. Eller bygga om min lägenhet till en sweat shop eller vad det heter. Jag vill ha stora maskiner som kan göra makalösa saker! Jag vill vara Balthazar! (Fast med mindre LSD. Eller va fan, är LSD vägen, så kör i vind för det.)

elisabeth sa...

Ja det blir nog bra. Om du vill kolla kan du komma i morgon på e-m för då är det öppet hus på skolan. Jag ska antagligen provtrycka lite då, på tyg . Kom så kan du kolla in alla skolans avdelningar, och hämta ansökninguppgifter...(!) och lyssna på intressanta föreläsningar!
Gå in på hdks hemsida för mer info.

Kristoffer sa...

Haha, ja det blir nog bra!

Jag får se, kanske kommer jag förbi och går på en av de där rundvandringarna. Kanske spontanansöker jag i så fall av bara farten.

Jaja, om jag är där, knackar jag dig på axeln och säger hej.