creating a new creativ platform

torsdag 4 december 2008

på natten nollställs räkneverket och shit det är spännande

Hej igen!
Ja veet. det var ett tag sen och alldeles längre än vad jag sa... Nu är det ju jul och födelsedagar och varannan mamma tid varannan pappa tid och när jag har egentid så vill jag passa på att göra så mycket men är så trött och när jag har barnen vill jag också göra mycket, vara effektiv och hinna med samtidigt som jag vill vara med dem, mysa etc. och oftast blir det INTE som jag har tänkt mig. Det här att tiden inte räcker till ...känner jag av på riktigt nu. jag gör verkligen det. Men det går inte att lägga det jag inte fick tid med en dag, på hög och tänka att jag har kvar det på min lista till nästa dag för den dagen har en ny lista en ny ordning med nya förutsättningar.
På natten nollställs räkneverket. Men vi kan väl försöka ses. om inte innan jul så kanske i mellandagarna? Maila mig så kan vi börja så?....

Jag har precis satt händerna i det som skall komma att bli till min utställning i februari. Skönt att äntligen öppna upp den kanalen, den tråden. Det blir lite gammalt (för mig ) inte så gammalt men sen i våras fast på ett nytt sätt jag vet inte själv hur det skall sluta men det finns chans att äntligen få se lite av rörprojektet in real. I februari.
Shit! det är spännande.

Glöm inte hdks julmarknad som är nu i helgen!
Fredag 5 dec kl. 16-19
Lördag 6 dec. kl. ?
Söndag 7 dec. kl. ?

Kolla in på www.hdk.se eller www.hdkjulmarknad.blogspot.com

där finns allt ni behöver veta och änna riktiga aptitretare. Obs! Cafét är såklart också öppet!!!

SEE YOU !

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Snygging! Lugn och fin! Ta det lite i piano! Du kan inte hinna med allt! Du har såå himla många järn i elden, passa på att njuta lite här och nu också! See ya next week/ E

elisabeth sa...

Men du...nice to see you!
Jag vet jag vill få plats med så mycket mer än vad som är möjligt. Dags att leva lite mer i nuet, kanske...Jag vet inte det är nog bara att acceptera att jag är lite såhär. Att det går i cykler och perioder..