creating a new creativ platform

fredag 27 april 2007

Ett oväntat möteGjorde cykelhandtag och ringklocka som skulle passa på ett tillverkat styre. Och imorse, helt oväntat, såg jag den ultimata cykeln, ståendes någonstans i stan och den var gammal och sliten, lite rostig men det bästa av allt var att den saknade handtagen på styret. Både handtagen och ringklockan saknades, så som jag såg det, eftersom det här var precis vad jag behövde utan att ens veta om det. Hela idén blev faktiskt bättre än jag trott från början.
Ut och leta!
6 kommentarer:

konstbyrån sa...

Så läckra!!! ser ut som tyg, mjukheten och mönstren och det lite skruttiga, passade så fint på den hittade cykeln - och UTE också. JA! mer så hejaheja!!!!

elisabeth sa...

Tänkte du skulle gilla det! Påminner om forna tider, eller hur.
Kram!

konstbyrån sa...

ja! skrot och skrutt, har hittat en slags loppis här i stan som är så bedårande, men de vet att sätta priser. men den tycker jag vi ska besöka i sommar m några lappar på fickan. hundralappar hellre än tyg då.

en sittpuff tänker jag mig. brytning mellan mjukt fluffigt gammalt utseende och tung som bly/keramik.

det verkar vara nåt växande i landet och spec (?) i gbg att hänga ut tyg. såg senast i gp ( källan..) att man låtit textilelever sy gula kjolar till alléns träd för att det var nåt m en modemässa. d o m var verkligen not too goodlooking. men det är ju iaf roligare än postrar.
kram!

elisabeth sa...

Du är väldigt uppdaterad på vad som händer i göteborg för att inte vara i göteborg så att säga. Det där visste jag inget om. men så är jag också i en väldigt (har i alla fall varit) självupptagen fas ett tag.Sen ska vi absolut åka till Dalslands museum efter att jag kommit hem från Korea och se två spännande utställningar som jag tror att dom visar parallellt med varandra.

Kristoffer sa...

Snyggt! Som en kupp ska vara innan ordet förstördes av afton/express. Mer!

elisabeth sa...

Tack Kristoffer,
kul att du tog dig in till mig och kollade. Kupp, ja. eller smygkonst i den bemärkelsen att bara de riktigt uppmärksamma ser det. Det blir som en belöning för att man inte bara stressar förbi med ögonen i backen eller näsan i vädret !