creating a new creativ platform

måndag 21 maj 2007

På Flygplatsen

Efter att ha sorterat vätskor i olika påsar och fläkt ut innehållet i handbagaget på det där rullbandet sitter jag här och stirrar på en dataskärm, tänker att nu är sista chansen att kommunicera med omvärlden. maila, ringa, blogga.... det ska bli djävligt skönt att få gå ombord och sova lite grann och koppla ur mig. dra ut sladden helt enkelt och sen där borta "over there"( borde funka även för asien) ladda batterierna och bara suga i sig av bara fan.
Det blir nog bra. Det måste det bli.

Jag kan flyga - jag är inte rädd

4 kommentarer:

Kristoffer sa...

Bon voyage!

mattiasg sa...

res väl, vi hoppas på reseberättelser.
bra val av bidrag till det gemensamma arbetet.
I also Like it alot!

elisabeth sa...

Tack Kristoffer
resan gick bra men ska stupa i sang NU! och Matt:
_Skont att hora, for val framme borjar man tvivla och jamfora sig med alla andra. Men nu blir det som det blir for jag hade ingen backup med mig pga att jag visste att chansen att fega ur skulle finnas. Val framme kom det nagon fran universitetet har i Seoul och hamtade allas vara saker och imorgon ar det vernissage av en gemensam utstallning ihop med koreanska keramikstudenter och deras?vara larare. Dom har sammanstallt en jattefin katalog over alla som ar med och verkligen gjort nat fint av det. Du far se nar det blir tillfalle.

konstbyrån sa...

superBRA att du valde ditt rådjur och att du bara tog med det!
känns fint att veta hur man kan lura sig själv på bra sätt.

att jag är extremt nyfiken på hur det är och hur allt ser ut, låter och själva universitet. ska bli fint att få se utställn.katalogen sen! jäkligt brra att klassen inte tackade nej. det känns verkligen att du är borta - var försiktig om dig och STÅ PÅ!!!