creating a new creativ platform

torsdag 24 maj 2007

WWW.MMG.NET

Alltsa.
Sista natten i Seul for den har gangen. Aker till incheon imorgon for nagra dagar och ska se den internationella karamikbiennalen. Igar blev vi oerhort val motta av studenter och larare pa universitetet har i Seuol. Utstallningen var jattefin och studenter satt och visade sina arbeten och det var buffe, vin och tal. Senare var vi ute och at allesammans och fick bra kontakt med 'KOREANERNA' .

  • HAR GLOMT MIN KAMERASLADD! Suck!

  • SHOPPAT fina saker ( ny koreansk design) - kolla in WWW.MMMG.NET
  • AKT TAXI
  • VARIT PA TRADITIONELL KOREANSK DANSUPPVISNING
  • sjalvklart gammalt TEMPEL
  • gatt i otaliga VATTENPOLAR (det regnade idag)
  • AFFARER fullt med kaligrafipenslari diverse olika storlekar. tusch stamplar etc.

3 kommentarer:

konstbyrån sa...

sluta! inte ETT ord mer! jag är så jäkla AVUND! segnar långsamt ner på det tråkiga golvet här av ren outhärdlighet.
här nere var det damm och ett och annat grus och rätt många leksaker. som tröst tänker jag att det hade varit LITE värre om du hade varit i japan...

som en annan tröst tänker jag iaf be dig om : köp ALLT (du vet) som är billigt som får plats i ryggan (utöver allt till dig och familj och alla andra). jag betalar it all when we meet.

konstbyrån sa...

eller ja, billig och billigt. det som är SNYGGT (du vet).

ville bara tillägga att jag fick lite hjärtsvikt när jag kollade på mmmg.net och insåg att här är ett land som främjar olinjerade skriv och ritböcker...#drar efter andan#...och eftersom jag i avundens anda inte ens vill föreställa mig hur JÄKLA kul det måste vara att frottera m inhemska studenter och att insupa all atmosfär (jag tänker INTE INTE INTE på templen, tänker inte tänker inte osv...) så...#drar efter andan#... köp underbara olinjerade till mig, och ja, jag betalar definitivt!

inser att det bästa är om jag helt enkelt tar och bokar en resa själv så slipper jag all avundsjuka och att böna.
(då ska vi se...kontot visar på : vänta med den resan lite till).

ha det bäst!

elisabeth sa...

Hej du! Underbart att hora ifran dig! Ja, det ar verkligen haarligt att vara har. Men nu har vi varit i tvadagar och kollat in keramikbiennalen(det vi kom hit for att gora)och det kandes igar som valdigt mycket keramik pa en gang. Hittade en skulpturpark som gav lite energi. den var utomhus upp pa berget dar vinden flaktade skont, det var otroligt varmt och soligt igar. dricker mycket vatten. MAN VILL HA ALLT !!!