creating a new creativ platform

onsdag 31 oktober 2007

The Hello Kitty bag

Det ar en lagenhet tre killar och djavligt mycket jobb. Tillvaron ar jobb. uppbyggd king det. man traffas ute. pa puben. umgas. inte mysiga hemmakvallar med chips och cola eller fest pa "rummet". Inte middag hemma hos oss utan hela tillvaron inklusive moblemang och allt ar uppbyggt kring jobbandet. Very urban modern young life.
De jobbar alla med musik.
Vi andra ar faschinerade. Jag...till och med lite (lite bara) avundsjuk. Vill ocksa.
Men sa blir jag pepped. som vanligt . att komma hem och forsoka se till att fa, att forma mitt liv pa det sattet jag vill ha det och antagligen marker jag att val dar hemma behovs det inte forandra sa mycket trots allt. Det ar en trost.

Har kopt en fin london troja till Victor (faktiskt pa en riktig souvenir butik) den ar jatte fin. Till Lisa har jag antligen kopt en Hello Kitty vaska. Inte rosa eller sa dar flickig utan jatte fin vit med bla Hello Kitty och sa pa. Jag ar mycket nojd. Med det. Daremit hade jag garna gatt mycket mer shopping till mig sjalv, men att "slapa" eller i alla fall ha i sk. slaptag tva brorsor och en pappa ar inte shoppingframjande. Snarare helt tvartom. Det gar bara inte att handla nagot alls da. Vilket innebar att jag inte kopt nat alls.

3 kommentarer:

konstbyrån sa...

haha, ser hur dom likson segsläpar sig efter dig och hur du en nyans ursäktande säger, "bara den här butiken också om det är ok med er.."
jag är själv inte alls förtjust i london, men det beror kanske på vem man är där med---osv du vet. men tate modern har en stor plats i mitt hjärta!
behöver prata med dig snarast vännen. tills dess ha det gott!

elisabeth sa...

Precis när vi kommit in i dom mysiga kvarteren du vet, och det tornar upp sig secondhandaffärer och roliga inredningsbutiker känner jag att musten gått ur dom...ingen idé. Bättre att komma tillbaka snart igen för att shoppa med en vän. Dig ?Vi kan självklart bo hos Calle.

konstbyrån sa...

lätt! kan man skeppa hem grejer med båt, tror du..?
håller på med ett fotoprojekt just för stunden och är riktigt glad över flera i serien. det är ""humorbilder"" av/med ett loppisfynd, säger inget mer här och nu...
hade klart varit mysigt att träffa C. igen och få ta del lite av hans värld. detta får fixas!

kramkramkram vic