creating a new creativ platform

torsdag 3 januari 2008

mysbrallornas dag

Är verkligen den 1 Januari årets fräschaste dag? Är det inte som oftast en väldigt sunkig dekig dag..att man liksom börjar årets första dag med ångest som man på nåt sätt måste försöka villa bort, om det går. Tv-soffans dag - Pizzans dag - mysbrallornas dag och ångestens dag
den andra Januari då får man rycka upp sig för att kompensera den förlorade första dagen på det nya året och det brukar ofta bli en dag av städ och sorteringsmani dels för att städa upp efter nyårsfirandets begivenheter och dels för att kompensera den bortglömda dagen den första dagen den 2 Januaridagen på det nya året. Om du inte har ork, eller mod att ta tag i HÖGARNA, så kan du ju åtmistone lägga dom i FINA raka prydliga HÖGAR till en annan dag. snart, på detta nya året med sitt. ditt. mitt nya ordnade sätt lättare sätt att leva ärligare rikare närmare ...Jag kommer ihåg mitt/mina nyårslöften förra året. faktiskt. Det handlade om att våga avvakta.
Jag har burit med mig det under det här året och försökt. inte alltid lyckats men det har hjälpt mig att åtminstone försöka. Ibland har det gått riktigt bra ibland riktigt dåligt. Jag kommer ha med mig det detta året också och nästa nyår vet jag bara att det kommer ha hänt en massa nya saker i mitt liv och för första gången i mitt liv har jag en plan. En plan för framtiden. Det är helt nytt . Säkert bra.

4 kommentarer:

konstbyrån sa...

jojo. nej vafankomigennu.
jag hävdar att 1:a Är och förblir den fräschaste.
det är den 2:a som ångesten kommer över en. det är liksom redan över då. eller över en.
nyårskänslans krispighet sitter kvar dan efter och sen är dn väck. sitter tillåmed genom ruset.

den 2:a är itschig och lite kväljnde klibbig så där och Sjukt långtråkig. tom liksom.
besk eftersmak. trögtuggad. sen rullar det på igen å sådär.

elisabeth sa...

Dagen efter nyårsafton är ett vacuum. Först den andra börjar man leva upp och ta tag i det nya året. Kanske säger vi samma sak men med andra ord. Jag vet inte?
Hur somhelst hade jag gärna känt den där fräascha känslan du beskriver. Lite längre, hade gärna haft en lång tid med känslan av att livet just nu ligger framför mig som ett vitt ark.

konstbyrån sa...

nej vi tycker olika här. det är bra. mycket bra. ungefär som essljunga. essunga? essunga. faSEN asså! bra smak. och arket ligger hela tiden där framför. det gör ju faktiskt det.eller alla de tusentals gyllene trådarna som jag ser det.kramish/amish/artish!

elisabeth sa...

Essunga kan vara ett tillfälle som vi låter gå oss ur händerna här och nu. Det pasar dåligt i tid och tejming. Men fan aasså! VILKEN GREJ! The ark , arket - det ska nog vid närmare eftertanke inte vara helt vitt. Det vita associerade jag från "nyårskänslans krispighet" och "fräsch känsla" då blev det vitt. Men idag ser jag annorlunda.
kanske trådar , nej mer som en never ending (story, bild,) image
Guld skall absolut finnas med! guld och rosa rysch och pysch och lite rött jungfru Maria och MR J esus black velvet och mycket mer därtill. Tillsammans. ( det låter väl inte som ett utkast till bordellverksamhet i Saloonen! ha ha!!)