creating a new creativ platform

söndag 3 februari 2008

min helg

Det var ju inte jag som valde filmerna. Jätteskönt! Att bli tillfrågad över att gå med på filmfestival och inte behöva göra någonting mer än att infinna sig på en viss plats en viss tid. Mycket mycket ovanligt för att vara jag. Jag gillade det väldigt mycket. Tack.
Ändå var det en aning underligt att inte ha klart för sig hur "dags-schemat" såg ut!

Det var litegranna som att få turista i sin egen stad och det ! kära vänner, det! är verkligen något jag rekomenderar, särskilt om livet är lite sunkigt och det känns som att allt går på rulle på slentrian. Tyvärr var både fredag och lördag så djävla kalla!
Lördagen var för visso solig och jag kunde för en gångsskull se himlen (som var blå!) och det gjorde livet lite ljusare, men fan vad kallt och blåsigt det var ändå. Det var synd.

Jag bidrog med andra saker, såsom vart vi kunde gå och ta en drink eller äta suschi eller vilken utställning som var på Konsthallen och var vi hittade (ganska) bra parkeringar. Det blev en bra kombination. Emellertid tycks tiden (som alltid när vi träffas) inte räcka till utan fullkomligt flyga iväg och jag hade gärna haft en dag till med strosande på stan , galleribesök, caffe latte och SAMTALEN.

2 kommentarer:

konstbyrån sa...

visst:) särskilt den oväntat intressanta intervjufilmen =D
hhah!

och grattis igen!

elisabeth sa...

Jag tycker alla filmer var sevärda ! ...jag antar att du menar den..första :D Du gjorde ett bra urval. Vi måste absolut göra det igen!!
och du..Tack igen!