creating a new creativ platform

torsdag 30 oktober 2008


Ahhh!

Det är mycket nu och till råga på allt skollov för the kids!

Måste jobba men måste också vara ledig med dom imorgon. Idag har hela dagen gått åt till att leka med hdks nya hemsida. Har lagt ut bilder som ett första steg på min portfolio . kolla in:


Men håll till godo med min hemsnickrade engelska. Jag blev väl lite inspirerad av ELIA-konferensen och ville skriva på engelska (trots att jag inte behärskar det riktigt.men man fattar ju vad jag menar)

Det är tajt inför Surteutställningen och det stressar mig en aning. Det får lösa sig. pust! Och så halloween mitt i alltihopa. Hade inte spelat så stor roll om det inte är för barnen, dom tycker att det är såå kul. ska ha lite fest och det blir ett bra tillfälle att götta sig lite med vin och ta några timmar ledigt från verkligheten!

Sen är det inte långt kvar tills jag åker. Blir borta ungefär en vecka. Myys, hoppas det är varmt och gott och mycket kul att titta på! Ska hinna köpa mig en kamera innan vi sticker så det blir nåt dokumenterat också.

7 kommentarer:

Kristoffer sa...

ALLÅ.

Är svanar det nya svart?

När jag var liten kunde jag av någon anledning inte säga svanar, så jag sa vasnar iställt. Som om det skulle vara enklare...

En annan grej. Din bild. Jag fick en present från min stencoola farmor en gång. En liten, liten kikare som man tittade igenom och som skapade någon sorts kalejdoskop av omgivningen. Det såg ut nästan exakt som i din bild.

Du verkar ha råmycket grejer för dig. Bra grejer. Någon gång när du inte har råmycket för dig kanske vi kan ha ett uppsamlingsmöte? Vi kan gå på något, en film, konsert, teater. Är det en bra idé?

GO OBAMA!

elisabeth sa...

Du kan inte aaana vilken bra idé det är!
Det lugnar nog ner sig om en vecka ungefär. Och förresten...

Du är välkommen på vernissaget imorgon i metropolen Surte. kl. 18-19 ! Ta med dig ett (valfritt) verktyg eller något annat en fågelförening kan ha nytta av. Du får en (av mig) signerad svan som tack!!

Kristoffer sa...

Fint, vi går för den! Säg till när tid finnes.

Och, tack för inbjudan. Kan nog inte lova att jag kommer... Behöver ALLA mina verktyg själv. Tilltalas av tanken dock! Byta grejeer efter behov. Som att gå tillbaka till urspruynget på något sätt.

Kristoffer sa...

God jul!

Tiden springer. Hur är det med stressen?

Kristoffer sa...

Snyggt! Titta i din kalender och säg en dag så gör vi något roligt.

elisabeth sa...

"säg en dag" Hopplöst fall...
Jag säger antingen i morgon (den 27 dec) eller nästa igen den 28:e eller om lite mer än en vecka.
OCH filmfestivalen i februari? Vad sägs? Lite att välja bland.Rätt okej för att komma från mig,va!

elisabeth sa...

Tänk att det skall vara så svårt att få till en dag...kanske bättre kommunikation via mail eller telefon? Men jag har inte din mail längre..kan du maila mig? eller ringa.