creating a new creativ platform

måndag 12 mars 2012

borttappat eller snarare glömt lösenord...

Tillbaka efter att ha haft fullt upp med olika saker - då hade jag glömt lösenordet eller gjorde något annat fel så jag inte kom in, men nu funkade det!
Bilder är ju alltid roligast. Jag började ju jobba på Löftadalens Folkhögskola som ansvarig för keramiklinjen där och det har varit jättekul men också en rätt tuff period. Nu börjar jag ändå få häng på det hela. Mina elever har gjort såå himla fina arbeten och två av dem har sökt till HDK och dessutom tagit sig till intervju...jag hoppas verkligen att de kommer in´!Känner du någon som känner någon som är intresserad av att söka till oss så kolla in länken nedan!

http://www.regionhalland.se/sv/vara-skolor/loftadalens-folkhogskola/vara-utbildningar/keramiklinjen/

Jag skall lägga in lite bilder snarast från mina senaste projekt. SLUMP - luck by chance som nu visas på Gustavsbergs Konsthall och innan det visades på Bomuldsfabriken Kunsthall i Arendal .

Precis avslutat stipendieprojekt på porslinsfabriken Lidköping och Rörstrands Kulturforum.

Den 25 Mars är det vernissage på en samlingsutställning på Dalslands museum med oss som gick ut HDK master 2010. Tema Natur.

Den 14 April har jag vernissage på en separatutställning på Eksjö Museum i Eksjö.

och jag gästlärar även denna terminen som handledare för kandidattreorna som skall ta sin kandidatexamen i Maj. Det är kul! I år hålls samtliga examensutställningar inne på HDK - spännande!

Inga kommentarer: