creating a new creativ platform

måndag 9 april 2007

vänskap på distans

Det är en guldgruva att leka tillsammans med någon annan. Att någon annan tolkar ens eget arbete ( läs lek) och gör sitt eget avtryck i detsamma är en aldrig sinande källa till glädje och inspiration. En liten tygbit med bokstäver - kom tillbaka med ett tillägg som helt ändrade innerbörden på dem. Ingen prestige ingen ångest- bara glädje och vänskap.Ett nytt budskap kom i min hand. Det ska bli spännande att se vad jag gör av det.
Tack V

5 kommentarer:

konstbyrån sa...

haha!!! visst är det kalas! det liksom pirrar till när man ser det där paketet bland räkningar och trist direktreklam. det är så häftigt att gå på de bilder som kommer till en när man ser innehållet första gången. fantastiskt bra att vi gör detta!

elisabeth sa...

Låg i sängen sent igår kväll och sydde på din vita....det går fler än en tanke på ett stygn - många tankar blir det.

konstbyrån sa...

jag är förvånad över hur introspektivt och meditativt det är att sy (fritt) för hand. nu förstår jag varför kvinnor genom generationer har ägnat sig åt det. jag ser ett helt annat värde i det än vad jag tidigare gjort och det har mycket att göra med att vi delar det. att vi samarbetar i det opretantiösa men fortfarande lekfullt seriösa.

elisabeth sa...

Jag håller med dig victoria, det är just delandet och att få passa vidare som ger en extra dimension och konstigt nog ett annat värde. Men som kontrast till den här nedslagskommunikationen som ändå ingår i en större helhet)så ..längtar jag efter dig och våra flera-timmars samtal.
kram

konstbyrån sa...

ja fanken jag vet! det känns som att du/ni ska flytta hit när du är färdig på hdk. gara för att vi måste ju umgås som förut. jag vet att det inte blir så. men det känns så. saknar också våra samtal - fnittriga och trötta och livliga och avmätta och intensiva och personliga och konstnärliga och och och.