creating a new creativ platform

lördag 15 december 2007

vissa dagar - two in one

hej,
I jakten på att hitta en tillsynes känd person men egentligen okänd för mig själv och andra tenderar jag att ibland gå över gränsen, barnsligt obstinat och / eller plump och ja illa. Men för att hitta medelvägen får man röra sig lite i ytterligheterna. Tassa runt och undersöka hur det känns, för jag kan inte välja bort något jag inte känner till. jag kanske inte vill välja bort rollen som oförskämd,obstinat surfitta, det kanske är sån jag är,sån jag alltid velat vara men aldrig fått lov till eller givits utrymme till?
konsekvenserna däremot är jag MYCKET oförberedd på, att andra reagerar och kanske blir ledsna och att alla möten hur som helst får ett efterspel. Det är jag inte övad i. Hur hanterar jag konflikter ? Hur gör man? Jag är inte van inte övad i detta. Jag måste öva.
Jag håller på att öva mig i olika saker men framför allt handlar det om ( nej inte framför allt snarare bland annat handlar det om) vad vill jag? Vad känner jag ? och hur tar jag hand om det lilla barnet inuti, hon finns nämligen kvar och hon blir tydligare och tydligare och jag känner mig vissa dagar som två personer i en. Att hon den lilla får komma fram är extremt viktigt för sammanhanget. Den till synes kända personen som känns som okänd för tom.mig själv är ju ingen annan än jag själv... mycket ställs på sin spets, på ändå - mycket blir med ens mycket klarare mer självklart och mycket ligger än fördolt i dunkel (under det där berömda locket ni vet som man gärna lägger på).

Puss och kram på er alla!

3 kommentarer:

Kristoffer sa...

Tjipp!

En eller två eller flera. Varför ytterligheter? Varför är det inte en och samma som utvecklats? Varför punkta upp i ögonblick som försvunnit? Varför är inte ögonblicken med?

Jag kanske missuppfattar.
--
Eyy len, har du sett Riket ännu?

elisabeth sa...

bra frågor .
Du kanske vill ha tillbaka dom? Tyvärr har det varit fullt upp men om du kan vänta tills efter jul lovar jag att jag ska mysa med dom på "jullovet".
Tjipp själv!

Kristoffer sa...

Nej, det är ingen brådska. Ta din tid. Jullov med Danskjävlar låter splendid. Den godaste av jular till dig!