creating a new creativ platform

söndag 27 januari 2008

...alltså.


..det börjar närma sig dra ihop sig, det snörper åt och jag känner eller är rädd för att känna.

Är rädd för att det jag trodde skulle bli en liten touch av frihet istället kommer att bli en tuff period av prövning. Så jag slutar känna. Gör istället. Agerar. utan att tänka.


att styras av sin rädsla är verkligen inte bra. höjden av o-frihet mitt bland alla val vi tror vi är fria att välja bland.


5 kommentarer:

Kristoffer sa...

Deutschland?

Kort parlör:
Åh, vilket specialerbjudande!
Oh, wie ein sonderangebot!
-
Var ligger tevetornet?
Wo liegt der Fernsehturm?
-
Det ligger där borta, på Alexanderplatsen.
Es liegt da drüben, am Alexanderplatz.
---
Tja, det var väl det viktigaste, kan du det, kommer du långt.

elisabeth sa...

Du fattade precis vad jag menade..och behövde!
Nu känns allting mycket bättre...kanske kommer fram till Halle ändå och slutar nog inte som prostituerad knarkare på "Bahnhof zoo" i Berlin på vägen dit.
Tack Kristoffer ha ha .

Kristoffer sa...

Jävlar vilken liberal ledning de måste ha på Berlin Zoo... Jag vill dit och kolla! Eller, nu är det säkert en såndär grej som alla borde känna till, typ Reeperbahn. Är Bahnhof Zoo ett Reeperbahn? I så fall vill jag inte dit.

elisabeth sa...

Ja . ett Reeperbahn, men du! Jag kanske blandar ihop allt..det kanske ÄR Reeperbahn jag menar fast jag sett det i en film som kan ha hetat Bahnhof Zoo ?! Tur att det bara är du som läser min blogg. ha ha ha!!!

Kristoffer sa...

Då är det nog lugnt. Reeperbahn ligger inte i Berlin, vad jag vet. Fast jag är inte berest nog för att bara chansa. Ta det varligt, hur som.