creating a new creativ platform

onsdag 7 november 2007

Sudoko.mama

Sudoko i all ära, men jag löser dom inte utan jag får i uppgift att GÖRA dem!! Det gick ju an i början när det handlade om 4ggr4rutor men nu börjar dom bli mer och mer avancerade. Som vissa vet så är jag ingen siffermänniska..än, men jag kan ju bli. Kanske har jag redan blivit det utan att veta om det. Något som jag för övrigt tror är ganska vanligt. Att man har föreställningar om sig själv eller andra som kan ha varit sanna en gång men som under årens lopp har kommit att förändras medan man själv är kvar i föreställningen.

Inte för att det är så just med den här grejen med soduko, det är ju bara på skoj, för att dom ber mig och då gör jag det gärna. Dom blir ju så imponerade... nej men visst KAN det vara så med annat.
Det dök upp ett jobb idag som jag såå gärna hade velat söka eller rättare sagt ha, men är inte kvalificerad nog. Sen nångång, när jag är det hoppas jag att det kommer fler "tåg". Jag börjar bli sugen (egentligen inte sugen men det börjar bli nödvändigt) på att tjäna pengar, ha ett jobb, vara mer konkret än vad jag är /det jag gör idag. Har ju pluggat i.......ja, jag är inne på 5 året utan examen eftersom jag bytt utbildning..HM. Kära gode(gud?) hejjarklack, säåg att dedt ordnar sig!!

Att jag inte är Bodils minicirkus ?!

2 kommentarer:

konstbyrån sa...

gud/påhejjaren svarar:

SÅklart. hur kan det i n t e ordna sej??! allt ornar sej alltidalltidalltid.
tillit till sej själv och varandet. tillit när det känns kaos. tillit när det smärtar.

för ihelskotta, du har fött ut två barn ur din egen kropp, människa - Ur Din Egen Kropp. tala om för mej vad du INTE skulle klara efter det? på riktigt alltså.

(detta var till både dej o mej)

elisabeth sa...

Ja det var ju därifrån dom kom ja... men "äsch" det var väl ingenting - det gör ju alla.
Nej skämt åsido DU HAR HELT RÄTT !
Fan varför glömmer man det hela tiden, ur det perspektivet borde man verkligen tycka att allt annat är om inte en baggis, så åtminstone överskådligt och genomförbart!