creating a new creativ platform

onsdag 7 november 2007

Så här blev det tillslut. It ain over till its over, men så här långt i alla fall!
9 kommentarer:

Kristoffer sa...

Ah. rören. Snyggt! Du har något här. Vad är det som ligger i rören?

elisabeth sa...

"Lera mannen lera"

..vad tycker du...? är min fråga v till dig.
Min tanke är fibersladd eller liknande. Du vet, ett knippe sladd, helt enkelt. Men jag tar tacksamt emot andra tolkningar!

Kristoffer sa...

No offense, men fiber låter för väntat och vanligt. Jag tror att det är spaghetti eller möjligen oväntat långa ärtskidor. eller någon form av deg.

konstbyrån sa...

sista bilden där den rosa rördelen glänser var väldigt attraktiv.

jag hurrar dej som alltid odelat i Alla lägen (du vet) just för att du är På Väg. ständigt sökande och dedikerad processen. känn min hands stöd för din rygg, vännen!

upplever detta som en vidareutveckling från den rosa elefantformen och den knallgula blobben. och då blir det intressant att se rören som distinkta färdsträckor. transportsträckor: inte särskilt långa, men med olika inriktningar. bort, fram. vidare. ut i det okända.

elisabeth sa...

Kris. No offense taken, snarare blir jag tacksam och glad för att du kommer med oväntade infallsvinklar, och enligt min uppfattning är det just det som konsten står för, att du som åskådare tolkar det på ditt sätt(vilket var en djävligt grym sådan) sen är det ju så att jag tänkte sladd när jag gjorde dom men inte vill att man ska läsa in sladd nu utan göra en egen tolkning. Dessutom var det från dig jag fick idén till att rören innehåller något alls. Kanske ska du bli min Manager...

Kristoffer sa...

Manager, nja, jag vet inte om jag är så bra på sånt. SÄLJA, SÄLJA, SÄLJA och sånt. Snackar nog hellre rör!

elisabeth sa...

Tänkte inte som sälja tänkte mer som snacka..bollplank!

Kristoffer sa...

Då är jag med. Alla gånger.

elisabeth sa...

Gött