creating a new creativ platform

måndag 5 november 2007

"Sometimes we tiptoe...

...sometimes we run, sometimes we wonder why -looking at the sun"

(Det är ju helt sjukt, känns som om mitt liv mer och mer börjar likna en sinnessjuks eller en fars. Vid första anblick kan jag ju tycka ett det inte är särskilt angenämt alls men vid närmare eftertanke så ..vad fan gör det om 100 år ?)
Gummibanden jag virat runt min själ håller inte längre tillbaka fallet. Det var ju det ända rätta att lossa dem och slippa gunga runt i någon falsk trygghet, som ändå bara tärde. Men otryggheten som nu infinner sig är tillika lyckosam och splittrande.

Vad jag behöver just nu är en stor fet hejjarklack!!! Alla kvinnor borde ha rätt till en egen hejarklack.8 kommentarer:

Kristoffer sa...

Om man verkligen tittar på nära håll, finns det troligen massvis med grejer i ens liv som är klar farsartade. Om man ser och inser är det nog ingen fara. Mycket värre om man var stefan&krister utan att märka det. Huga.

Jag har en gång tänkt att det borde finnas fler konfettiregn. Man borde dela ut konfettiregn oftare. Kanske för en väl genomförd powerpointpresentation eller en snygg offert eller något helt annat. Det verkar helt strålande att stå mitt i ett konfettiregn. tycker jag.

konstbyrån sa...

YYYYYYYYYYYOOOOOOOOUUUUUUUUUUUU GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT MMMMMMMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEE, BAAAAAAAAAAAAABYYYYYYYYYYYYYYYYYY!
ialla fall. inte fy skam det.

ja för tusan! hejjarklack till alla hoppare som vill landa i livet!
syster!syster!syster!

elisabeth sa...

Kristoffer, jag blir varm om hjärtat:) ! Min stora farhåga är att jag verkligen är stefan&KRISTER OCH INTE VET OM DET.
Eller Bodil i bodils minicirkus!

Victoria min ängel!! Det är verkligen inte fy skam. Tack tack tackkkk.
Ni ingår härmed båda i min officiella hejarklack, och jag är medveten om att ni funnits där redan ett tag. Mer konfetti i livet!

Kristoffer sa...

Mm, det är en hemsk tanke. Undrar om stefan&krister känner av det. Kanske har de bara inte insett det ännu. Så en vacker dag, från ingenstans, plötslig klarsyn. "herregud krister, vi är fan stefan&krister".

Bodil känner jag inte till, men det låter klart wacko.

elisabeth sa...

Det är Wacko. Jag lovar! Kvinna 5o+ åker land och rike runt med en cirus bestående av typ; en kanin, en papegoja några hundar.. ja små djur helt enkelt. Jag har inte sett henne mer är på hennes gräsliga affich. Tjock är hon också.Lidköping är typiskt en sån där stad som hon "uppträder" i. Men Vastgöta schlätta vad är normalt med det. ..tänker "macken" .

Kristoffer sa...

Haha. "Tjock är hon också." Sakligt elisabeth... SAKLIGT.

På något sätt låter det bättre än stefan&krister, men antagligen har du rätt. Antagligen skulle man le lite överseende och vilja lämna lokalen. ELLER, så är det alldeles underbart. Man vet aldrig.

elisabeth sa...

Du år såå storsint och positiv :)

Kristoffer sa...

Aaaa, det är jag nog inte egentligen, men man måste ju ge henne en chans. stefan&krister hade ju också en chans en gång, men nu är de ju stefan&krister och totalt brända..