creating a new creativ platform

måndag 19 november 2007

För er som minns...

..så skickade jag ju iväg den "tyska portfolion" som ingick i en ansökan om utbyte till en skola i Halle (som är en stad i fd.östtyskland). Jag fick besked idag om att jag blivit antagen. Fötterna blev med en gång lite kallare men hjärtat - det blev varmt. Det är en av alla de möjligheter jag menade. Äntligen lite flyt.
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) I´m a barbiegirl in a barbieworld - It´s fantastic .....:) :)

6 kommentarer:

Kristoffer sa...

Ah, das ist aber wunderschön. Oh, wie ein sonderangebot!! Deutschland baby, Deutschland! Det finns en svinbra låt som heter just Deutschland som du skulle kunna fira till. Den är lite corny, men ändå svinbra. Jag kan maila den om du vill ha något att hoppa till?

elisabeth sa...

bara du inte menar "Deutschland deutschland uber alles",,ha ha ha. men det vet jag att du inte gör (för den går inte så bra att hoppa till).
Vill gärna ha en corny låt att hoppa till!
Och du! Du hälsar väl på då?!

Kristoffer sa...

Mailade nu!

Om jag kommer till Deutschland och hälsar på? - Klart jag gör. Eller, jag ska inte lova det, men det är ju på inget sätt en dum idé. (Speciellt eftersom jag är så GALET oberest...)

Grattis, i alla fall! Snygg gjort.

elisabeth sa...

Tack för låten, den var verkligen typisk tysk!!
Hur många år på nacken? Tack snälla, jag ska lyssna på den och ladda.

Kristoffer sa...

Ja, den är mycket tysk. Vet inte hur gammal. Inte så väldigt skulle jag gissa. De sjunger i alla fall om Michael Schumacher och då kan den nog inte vara mer än max tio år.
Svinbra är den hursomhelst! OCH JÄTTETYSK.

elisabeth sa...

Ja väldigt tysk och säkert svinbra med. Blir så himla glad av dig. Det kan behövas ibland!