creating a new creativ platform

måndag 11 juni 2007

Fyra (eff) FFaktum är att jag faktiskt sett flera stycken personer den sista tidan med tatueringar på halsen. Och dom uppfyller PRECIS den sortens fördomar vi snackat om! Så det är väl så då...desto mer anledninga till att vilja bryta "trenden", strömmen ,normen eller vad vi ska kalla det?!

Förutom rör - projektet (som någon gärna får döpa till något bättre . förslag mottages tacksamt) är att jag påbörjat ett annat projekt som mer är förkroppsligat med mig själv och som (med lite eftertanke) skulle kunna hänga ihop med tatueringsfilosofin ..... .. nja jag säger inte mer än ordet : hantlar !

Filmer som jag skulle kunna säga att jag går igång på är den spanska regissörens Pedro Almodóvar. Jag hade nästan glömt bort det , men när det började snackas om filmer och saker som skulle kunna skickas kors och tvärs i världen ( ja Europa i alla fall) tänkte jag på att saker som jag samlar på eller gillar är ju mest prylar, du vet loppisfynd och små kitschiga saker, kanske inte mycket till utbyte om man nu inte går igång på det. Så jag tänkte film, musik, böcker, etc.. och kom fram till att om jag skulle välja film så, MÅSTE det bli Almodóvar. Annars gillar jag tanken på att mina småsaker skulle få åka på utbyte, dokumentation ett måste.

Jag kommer troligtvis (om jag nämner det nu vet du som har läst tidigare inlägg att om jag nämner det högt måste jag genpmföra det snarast) att lägga ut smakrov på saker som ingår i min pryl samling.


För övrigt har jag sansat mig igen.

Hon längtade verkligen efter ett svalkande glas och cigaretter och Bara få singla ner på en skön plats och koppla av i sommaren. Allt det verkliga kunde hon glömma för en stund
bara vara i nuet och kanske drömma sig lite lite bort till någon form av framtid.

12 kommentarer:

Kristoffer sa...

Rörprojektet är väl ett ganska bra namn? Tydligt. Helt utan ordvitsar. (Något som jag sällan klarar att hålla mig ifrån.)

Almodovar är inte dansk, men angående film, har jag samlat upp alla mina spridda delar av dansk film. SÅ.. logistiken? Ska jag skicka? Eller, du är väl göteborgare - ska jag överlämna lådan på en adress, hållplats eller parkering? (Schysst att slippa porto och fraktskador.)

elisabeth sa...

Nej han är spansk.
Sjöbod - very nice ! Har man tillgång till en sån så spelar nog inte vinet så stor roll. Ska fundera lite på det där med överlämnandet.Det var ju det där med den SVINHEMLIGA FRAMTONINGEN.

Kristoffer sa...

Ja, sjöbodar, skärgård, skojiga lekar, dans. Är man inte mjuk innan, mjuknar man.

Mm, jo, ja, men jag skiter i hemligheten i detta avseendet. Jag vill inte lägga ut en massa bilder på mig själv, det är mest det.

elisabeth sa...

Vad gör man inte för konsten...särskilt den danska konsten. Kan du dagtid ?

Kristoffer sa...

Jag ska ner centralt imorgon f.m. Så säg, en tid, en plats, centralt, imorgon f.m!

elisabeth sa...

Vi kan säga utanför HDK, du kan bestämma tiden så det passar dig ( är ju själv så hiimla flexibel)bara inte innan 10 för då är jag inte där.

Kristoffer sa...

Renströmsgatan 6? Jag trodde det låg på vasag...
Så: Renströmsgatan 6? Kl. 11:30?
Om du klickar på musikgrejen på bloggen, kan man se hur jag ser ut. Andra kännetecken är annars att jag kommer i en röd Chrysler Neon. Okej. Ses imorgon!

elisabeth sa...

nej,nej,nej !
Kristinelundsgatan 3-4, på baksidan av Rhösska.
10 blir bra. jag ar kort mörkt hår,

Kristoffer sa...

Ah, okej. Kristinelund. Klockan tio. Samma bil.

elisabeth sa...

Förlåt. Jag var lite okoncentrerad . 11.30 blir jätte bra. Jag såg inte att du skrivit 11.30. Pratade i telefon samtidigt..

Kristoffer sa...

11.30. Check.

elisabeth sa...

11.30